در دیدار رئيس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با آیت الله اعرافی مطرح شد: این موسوعه یکی از کارهای بزرگ پژوهشی در جهان اسلام است

 

 

 

 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی به همراه حجت الاسلام والمسلمین اوحدی مشاور دبیرکل  مجمع جهانی تقریب مذاهب و حجت الاسلام والمسلمین گلزاده معاون پژوهشی پژوهشگاه مطالعات تقریبی در ادامه دیدار ها ی خود با مراجع عظام به منظور معرفی موسوعه گرانسنگ « السنه النبویه فی مصادر المذاهب الاسلامیه » با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور دیدار و گفتگو کردند .

 

در ابتدای این دیدار که شنبه ۲۷ شهریور برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با اشاره به تدوین و چاپ موسوعه ۲۰ جلدی « السنه النبویه فی مصادر المذاهب الاسلامیه » گفت: تدوین این کتاب با همت پژوهشگران پژوهشگاه مطالعات تقریبی و جمعی از محقیقن حوزه حدود  ۱۳ سال طول کشیده است که در آن  بسیاری از احادیث مشترک بین شیعه و سنی استخراج شده است .

 

دکتر مختاری ضمن ابلاغ پیام دعوت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب به ایشان  جهت شرکت در مراسم رونمایی افزود : رونمایی از این موسوعه گرانسنگ  ۵ مهر در دارالشفا حوزه علمیه و با حضور علما و مراجع انجام خواهد شد . و انشاالله یک دوره از این موسوعه را به مراجع عظام ایران و نجف اهدا خواهیم کرد .

 

رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی در پایان با اشاره به تقریب استراتژیک افزود : تدوین و چاپ این موسوعه به خوبی نشان گر این موضوع است که همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند تقریب یک استراتژی است و نه تاکتیک .

 

در ادامه این دیدار آیت الله اعرافی ضمن تقدیر از تلاش های پژوهشگاه مطالعات تقریبی در تدوین این موسوعه عظیم گفتند : ضمن خیر مقدم خدمت شما و تبریک عید سعید غدیر از تلاش های شما در پژوهشگاه مطالعات تقریبی و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی جهت تدوین و چاپ این موسوعه تشکر می کنیم .

 

ایشان افزودند : برای ما امت اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و برای رسیدن به امت واحده اسلامی باید تحقیق و پژوهش را جدی گرفت .

 

ایشان ضمن بیان یک ایده در زمینه تدوین یک موسوعه جامع اظهار داشتند : : ایده بنده اینست که انشاالله در آینده بتوانیم کل گنجینه حدیثی شیعه و اهل سنت را جمع کرده و یک موسوعه جامع تدوین کنیم .البته این کار نیاز به یک تیم پژوهش گر دارد تا به نتیجه مطلوب برسد .

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور تصریح کردند : هم اکنون بیش از ۲۰۰ موسوعه در ایران در حال تدوین است که این خود یکی از موفقیت های ایران در عرصه پژوهش است .

 

ایشان ضمن ارائه چند پیشنهاد این موسوعه را یکی از کارهای بزرگ پژوهشی در جهان اسلام دانسته و افزودند: پیشنهاد می کنم نسخه الکترونیکی این موسوعه هم تهیه شود و تمامی اسناد موسوعه در آن نسخه آورده شود .این موسوعه یکی از کارهای بزرگ پژوهشی در جهان اسلام است که بسیار باعث خرسندی است و امیدوارم ضمن توزیع مناسب آن در جهان اسلام یک دوره  به تمامی اساتید درس خارج هدیه شود تا از این موسوعه بهرمند شوند .